Friday, 22 February 2013

HERB-LAX - PEMBERSIHAN USUS YANG LEMBUT

Jom kita berbicara tentang produk yang popular ini. Popular kerr? Ya, Herba-Lax memang popular.!!!!  Herba-Lax sangat popular bg mereka yang ingin menguruskan badan.  Herba-Lax merupakan produk asas diambil untuk pembersihan usus sebelum memulakan pengambilan vitamin. Ini membolehkan pengambilan vitamin dapat diserap pada tahap maksimum oleh badan. Selain pada itu bagi mereka yang mengalami sembelit, Herba-Lax sangat sesuai diamalkan. 

Jom kita tengok apakah manfaat utama Herba-Lax:-
=====================================


 1. Pembersihan Najis yang tersekat. 
 2. Meransangkan usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita. 
 3. Membantu masalah sembelit
 4. Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengambalikan semula proses semulajadi pergerakkan usus dan secara langsungnya membantu masalah sembelit. 
 5. Mengempiskan perut 
 6. Ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. sesuai diambil seperti biasa atau dicampurkan dalam air panas, sebagai minuman teh herba.

Apa pulak ramuan utama nya??? Ramuan asas produk ini terdiri daripada kombinasi sains perubatan tradisi dan teknologi barat. Ia mengandungi 9 herba semulajadi : -

 1. Senna Leaves - meransangkan tindakan pembersihan yang lembut pada usus dan perut, percepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak. 
 2. Buckhorn bark - melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan lembapan kepada usus 
 3. Licorice root - membantu proses detoksifikasi 
 4. Fennel seeds - mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alkohol, membantu percernaan dan berkesan untuk masalah ssembelit dan kembung perut atau usus
 5. Anise seeds - merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan
 6. Rhubarb root - Herba yang banyak digunakan dalam perubatan cina untuk digunakan sebagai antibiotic 
 7. Blue malve flower- membantu proses detoksifikasi dan mengimbangi tekstur kulit 
 8. Culver's root - Membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma 
 9. Alfalfa leaves - Membersihkan usus, darah dan hati 
 Anda jangan risau ya, tindakbalasnya sangat lembut. perut tidak memulas sepertimana anda mengambil produk detox yang lain. Yang mana ada diantaranya membuatkan anda terpaksa duduk lama di dalam tandas. atau terpaksa mengambil cuti sakit kerana kekerapan membuang air besar. TIDAK!! ianya tidak akan terjadi sedemikian. oleh itu, anda harus mencubanya. Pasti anda akan menyimpan sebotol Herba-Lax di rumah anda. Pengambilan setiap minggu sebanyak  2 kali sahaja amatlah disarankan untuk kesihatan yang berpanjangan.

Apa tunggu lagi. Hubungi saja no dibawah dan tunggu Herba-Lax di depan pintu anda. mudah kan.....

**juga terdapat dalam trial pack. 


Hubungi : Angah Nani 
Hotline/Whatsapp/sms : 017-9225144
Blog : cintai-vitamin.blogspot.com

No comments:

Post a Comment